Referanser

FORNØYDE BRUKERE AV LINX

Jeg har blitt mer bevisst på flyt og utrulling. Nå slipper jeg gassen før jeg kommer over en bakketopp i stedet for å holde hele veien. Bilene våre bruker 7 liter på mila i snitt, så hvis vi kan gå ned en halv lIter på mila blir det store summer. 

Kai Roger Kristiansen,
sjåfør Lierhagen Transport

Med de marginene som er i transportbransjen har vi ingenting å gå på. Skal vi henge med framover trenger vi systemer som Linx for å holde fokus på effektiv drift. 

Stig Roar Lierhagen,
daglig leder Lierhagen Transport

Linx binder eiere og sjåfører mer sammen fordi vi kan ha en dialog om hvordan de kjører. Et forsiktig anslag fra vår side tilsier at vi på én måned sparer rundt 3 000 pr bil. Med seks biler totalt blir den månedlige besparelsen ikke ubetydelig. 

Ann Kristin Lierhagen,
administrasjonsleder Lierhagen Transport 

Med Linx har du alle opplysninger om bil, henger, maskin og sjåfør på ett sted. Dét gir deg en enklere hverdag med full kontroll og økt lønnsomhet. Enkelt og greit.

Vi hadde behov for å samle alt rullende materiell i ett system. Linx gjør det enklere å følge opp økonomien i maskinparken fordi vi har fått oversikten over både biler, maskiner og sjåfører på ett og samme sted. 

Helge Klavenes (til høyre), økonomisjef Carl C. Fon

Linx gjør at jeg sparer masse tid fordi jeg legger inn kjøretøyet eller maskinen én gang og så ligger det der. Med over 100 biler og maskiner blir tidsbesparelsen stor. 

Jarle Skogly, maskinsansvarlig Carl C. Fon