Glemt passord

1. På innloggingssiden, klikk «Glemt passord».

2. Fyll inn e-postadressen brukeren din er registrert med og klikk «Tilbakestill passord».

3. Du vil nå få en e-post med en lenke for å tilbakestille passordet ditt. Hvis du ikke finner e-posten, må du sjekke om den kan ha havnet i søppelfilteret.

Velg et nytt passord som er lett å huske, men langt nok til at det er vanskelig å gjette. Gjenta det nye passordet i feltet under og klikk «Sett passord».

4. Klikk «Logg inn» og logg på med det nye passordet.