Slik legger du til kjøretøy fra Statens vegvesen

Noen ganger kan det mangle kjøretøy i firmaets bilpark. Biler som firmaet eier eller som firmaet er registrert som bruker for i Statens vegvesen, vil automatisk komme inn i Linx. Noen ganger kan du mangle biler som er helt nye, nettopp har skiftet eier, eller hvor leasing-taker ikke er registrert i Statens vegvesen. Noen kjøretøy er heller ikke registrert i Statens vegvesens kjøretøyregister. Da kan det være behov for å legge til kjøretøyet manuelt.

Slik legger du til kjøretøy:

1. I hovedmenyen velger du «Kjøretøy og maskiner».

2. Scroll helt til bunnen av listen og tast inn registreringsnummeret.

3. Klikk «Søk».

4. Klikk «Legg til».

En forespørsel vil bli sendt til Linx, og bli behandlet manuelt. Du vil få en melding når forespørselen er behandlet.