Legge til Linx på mobilen

Slik legger du til Linx på iPhone

1. Åpne nettleseren på mobilen.

2. Skriv inn https://portal.linx.no (eller klikk på lenken hvis du leser dette på mobil).

3. Trykk på firkanten med pil:

4. Bla oppover og klikk på «Legg til på Hjem-skjermen»:

Linx-ikonet legger seg nå på siste side i mobilen din.

5. Gi snarveien navnet Linx.

6. Neste gang trykker du bare på Linx-ikonet (for å logge inn).

Hvis du vil flytte ikonet til første side på mobilen: Hold fingeren på symbolet noen sekunder. Når den begynner å røre på seg, drar du den dit du vil ha den.

Slik legger du til Linx på Android

1. Åpne nettleser og skriv inn https://portal.linx.no (eller klikk på lenken hvis du leser dette på mobil)

2. Trykk på menysymbolet (de tre prikkene).

3. Velg «Add to Home screen» eller «Legg til på startside» på norsk.

4. Gi snarveien navnet Linx.

5. Velg plassering.

Velg i menyboksen om du vil den skal legge seg automatisk på hjemskjermen, eller om du vil plassere den akkurat der du vil ha den.