Registrere service på maskin

Når en maskin har hatt service må den registreres, slik at informasjon er tilgjengelig for maskinen, og for at varsler om kommende servicer skal bli riktig.

1. Velg «Kjøretøy og maskiner» i hovedmenyen.

2. Klikk på fanen «Maskiner».

3. Søk opp maskinen du skal registrere service for eller velg den fra listen.

4. Klikk på Verkstedfanen.

5. Klikk på knappen «Registrer forrige service».

6. Fyll inn opplysninger.

Legg inn dato for servicen, timeantallet da servicen ble utført, eventuelle kommentarer og last opp dokumenter eller vedlegg.

7. Klikk «Registrer service».

Systemet vil da foreslå en ny service og estimere dato for denne hvis maskinen rapporterer driftstimer til systemet, og du vil varsles hvis varselkontakter er satt opp.