Registrere sjåfører

Slik legger du til sjåfører i Linx

For å legge til nye sjåfører må du ha rollen «Administrator» i Linx.

1. Klikk på «Brukere» i hovedmenyen.

2. Klikk på «Legg til bruker».

3. Fyll inn feltene med riktig informasjon.

Har du sjåførkortnummeret tilgjengelig legger du det inn. Har du ikke nummeret tilgjengelig, kan sjåføren legge det til senere.

Noen ganger kan du få en melding om at e-posten allerede finnes i systemet. Da klikker du på «Bruk denne».

Årsaken kan være at en bruker er tilknyttet flere firmaer og allerede har en konto i Linx. Da vil brukeren kunne velge ditt firma når han/hun logger på.

4. Klikk på «Neste».

5. Velg rollen «Sjåfør» for brukeren.

Det er mulig å velge flere roller for en bruker hvis ønskelig. Hold i så fall Ctrl-tasten ned mens du klikker på rollene du vil gi brukeren. Klikk deretter på «Inviter bruker».

Sjåføren vil nå få tilsendt en e-post fra Linx, som ber han/hun logge inn og opprette passord. Lenken i e-posten kan kun brukes én gang.

6. Se status på invitasjonen.

Hvis du nå klikker på «Brukere» igjen via hovedmenyen og scroller helt ned på Bruker-siden, vil du se fanen «Invitasjoner». Her vil du se sjåføren du har lagt til, og hvor lenge invitasjonen er gyldig.

Sende nye eller fjerne invitasjoner

Hvis en invitasjon er utløpt, kan du sende en ny ved å klikke på konvolutt-ikonet til høyre for brukeren og klikke «OK» i dialogen som popper opp. Ønsker du å fjerne en invitasjon, klikker du på søppelbøtte-ikonet.

Fikk du ikke svar på spørsmålet?

Vi hjelper deg gjerne! Prøv søkefeltet øverst på siden, eller:

Send oss en e-post på kontakt@linx.no
Ring oss på 33 33 57 00