Sende brukerinvitasjon på nytt

En brukerinvitasjon er gyldig i 14 dager fra den er sendt ut. Noen ganger rekker ikke brukeren å benytte seg av lenken i invitasjonen. Du kan da sende invitasjonen på nytt uten å måtte legge inn all brukerinformasjon på nytt.

1. Klikk på hovedmenyen og velg «Brukere».

Helt nederst på siden ligger «Invitasjoner».

Her ser du alle invitasjoner som er sendt ut, og hvor lenge de er gyldige.

2. For å sende en invitasjon på nytt, klikk på konvolutten til høyre.

3. I boksen som nå dukker opp, klikker du «OK».

Brukeren vil nå få en ny invitasjon med lenke for å logge inn.
Invitasjonen er gyldig i nye 14 dager.

Slette invitasjon

For å slette en invitasjon klikker du på søppelkassen til høyre for konvolutten i steg 2.