Sette opp grupper i Linx

1. Klikk på hovedmenyen øverst til venstre.

2. Klikk på «Grupper» i hovedmenyen.

3. Klikk «Legg til gruppe».

4. Velg et navn for gruppen, og klikk «Legg til».

Du kan endre navnet senere om du vil.

5. Klikk på «Legg til» i hver av flikene for kjøretøy, maskiner og sjåfører.

6. Huk av hvis du vil velge flere.

Du kan velge flere på en gang ved å huke av i boksene før du klikker «Legg til». Sjåførene du velger må være lagt til som bruker med sjåførkortnummer for at du skal kunne velge dem.

7. Sjekk at gruppen fungerer.

Klikk på «Linx» øverst til venstre for å gå til dashbordet. Deretter klikker du på filtreringssymbolet øverst til høyre ved siden av firmanavnet:

Velg navnet på gruppen du har opprettet, og se at dataene i analysewidgeten endrer seg til kun å gjelde de kjøretøy/maskiner og sjåfører som er med i gruppen. Alle widgetene vil nå ha et filtersymbol øverst til høyre som indikerer at de viser filtrert data:

For å gå tilbake til å vise alt, klikker du på gruppesymbolet øverst til høyre igjen og «nullstill filter»: